... už jsem ji u tebe četl .... tohle je majstrštyk ...
mám ji zkopírovánu a uloženu na čestném místě ...
je totiž nádherná, ... nádherně smutně lidská ...
*- ... jsme totiž lidi, a kdo neprožije celé tohle kolečko spolu s tvým poznáním, ... umře možná šťasnější, ... ale chudý ...
17.07.2008 16:57:00 | HarryHH