Přesvědčily až poslední tři řádky...ale na mě je to moc jednoduše řečené ;)
23.07.2008 16:07:00 | Neexistujíc a její ruce od krve
Skvělé... jednoduchost a krása se snoubí a společně... našly se. :-)
22.07.2008 18:47:00 | Nattaen
První veršíky ... jsem malučko tápala, ale chápala, od středu se to pěkně rozjelo až do samého konce. Dílko se mi líbí, má to myšlenku a je pro mne působivé, v jistém smyslu zajímavé.
17.07.2008 19:26:00 | NikitaNikaT.