Jen
Anotace: jmenuje se to jen , alenení to moc ?
Jen
Jen jeden pohled do tvých očí ,vidět chci,
jen jedno slovo z tvých ůst , slyšet chci ,
jen jedno pohlazení od tebe , cítit chci ,
jen jeden sladký polibek s tebou ,zažít chci ,
jen jednou vůni tvoji, vnímat chci ,
jen jeden s tebou , prožít chci ,
jen jednou miluju tě od tebe , slyšet chci .
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, Memento
Komentáře (1)
Komentujících (1)