Magie okamžiku
Anotace: setkání.........
jako vánek proletím tvým životem
dotkneme se zas - ruce za plotem
rty vydechnou sladké ujištění
ten den se možná cosi změní.....
a možná taky ne
krása setkání rychle pomine
na šatu nám ulpí vůně toho druhého
..............
(dotek něhy v krátkém času
skoupě málo pro tvou spásu)
Přečteno 269x
Tipy 23
Poslední tipující: vodnař, Holis, Lorraine, Raduzk, a_tao, xhil, Myrja, Štěpina G, okapovaroura, isisleo, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)