Mno, po ránu se málo lidí rádo dívá do zrcadla, já se mu vyhýbám, jen vezmu kartáč, pročísnu, abo sepnu vlasy a jdu. Nepotřebuji tam stát hodinu, jako někteří ... :o) a pokud si dělám účes, tak většinou vím, co to bude a to mi také zabere jen prá minut :o)
18.07.2008 06:28:00 | NikitaNikaT.