PRáca jako práca, hlavně když nějaká je, sehnat v dnešní době dobrý job je někdy nadlidský výkon, ovšem, kdo chce pracovat, prácu vždycky nande ... ať už je to cokoliv, jen líní, namyšlení a pohodový lidé nic nechtějí dělat, abo čekaj, až jim Arbeit za 50tis. Kč/měsíčně padne sám do klína :o)
Roboty píšou že Ti přejí a já taé Good DAY
18.07.2008 06:21:00 | NikitaNikaT.