Čas
Jsem architekt lidských duší,
rozhoduji o tom, co komu sluší.
Jak z Merkuru stavím lidské nitro,
aniž by mě cokoliv u srdce chytlo.
S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou
Jsem restaurátor lidských těl,
restauruji, aniž by kdo chtěl,
za výsledek ručit nebudu,
nejspíš z vás udělám obludu.
S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou
Jsem malíř rozpitého myšlení,
maluji auru i zkříšení.
Barvy mísí se dokupy
a nevšímám si potupy.
S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou
Jsem sochař lidského bytí,
sochám pod vlivem pití.
Všechny mé sochy podléhají erozi,
že by tu některá zůstala-nehrozí!
S neutrálním postojem
s pražádnou citovou vazbou
lhostejností nestorem
s přemrštěnou platební sazbou
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)