Milá PoeziGirl. Nesmírně oceňuji a vážím si tvé schopnosti - nelhat si do vlastní kapsy- , schopnosti nadhledu. Jsi skvělá a budeš ještě lepší.
15.11.2008 13:07:00 | Mario de Janiero
Rozkošné lhaní...jsme lidé a potřebujeme sem tam trochu "přibarvit" náš svět, ne? ;-)
23.07.2008 11:11:00 | Chancer
Úžasné..uchvátilo mě to:-)a i tvůj "profil"..jsi blázínek...miluju takové lidi..sama nejsem jinačíí..nenormální navždy:-)
18.07.2008 14:19:00 | Jahodová kopretina