Otázka - čeho bys ráda víc?
Panáků veršů, piva,
nebo mléka do sklenic? :-DDD
30.07.2008 09:59:00 | Levandule
Ešte včera svet mal správnu chuť
láakou ame ho mohli odomknúť
dnes som zistil že už nie si
nepočuť tvoj hlas
Svet kde nie si nie je dobrý svet
Zem sa síce krúti ale späť
pretrhol sa vlas
vráťme naspäť čas
18.07.2008 15:56:00 | Luboško