Clin
Na stole leží Clin
modrý jak nebe.
Leští se
blyští
omyvatelné plochy
rámy
i dveře.
Oči nadmuty jsou
jak by exoftalmus měly
nasáklé alkoholem
chtívatek ňader dvou
jež noc by se mnou stráviti chtěly
na povrchu mém
umělém.
Na prostírání bílém
modré nebe leží
zmizel otisk dlaní
v průzračném
čistém moři.
Tak
blýskám ti na časy
a řvu
Adieu...
Hromosvod
toulavého počasí
spláchne tak
jak vysuší
ozvěnu tu odvěkou
mezi nebem a zemí...
Přečteno 265x
Tipy 23
Poslední tipující: igniss, Noc17, shakespeares, jedam, Lorraine, Elizabeth-Lili, Psavec, spare, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)