Studený smích
Někdo mě oběsil
Někdo mi stáhnul kůži
Dluh si vyřídil
Urval květ růži
A slova chytrá kde jsou?
Budu se smát,
až mou rakev ponesou.
Někdo mě neměl rád.
Nebo jsem se zabila sama?
Koho jsem zradila
a kdo mě zklamal?
A co bych dělala,
kdybych to přežila?
Jen ať se do toho nezapletu
Myšlenky mě už drtí.
Zamávám Životu
a pošlu pozdrav Smrti.
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, Psavec, Bíša, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)