celebrita
Anotace: co cítíme kromě závisti?
Kolik z nás
postaví se davu
který chce tvou duši
Kolik z nás
třeba jen tuší
kolik je třeba odevzdat
Kolik z nás
ví, jak trpí duše
když ji převlékají
a nutí, nutí, nutí...
Za všechny dary světa
svou duši neprodám
(Dohra: kdo jen to zkusil,
vzal si ho ďábel sám...)
Přečteno 383x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Zerkalo, Myrja, Nahá, poustevník Jirka, 6thSun, zzlatý, Caracol, Verena, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)