Samotnýho by mě zajímalo, jak by se obnažil můj charakter v těchto dobách, hlavně pak v těch těžce normalizačních. Člověk se tenkrát prostě musel nějak osobnostně vyprofilovat. To bylo možná to jediné, co se té hnusné době dá přičíst k dobru...
18.08.2008 16:17:00 | 6thSun
Dědeček stál při kraji silnice a zoufale zvonil ze všech sil na zvonek od kola a tanky projížděly kolem...
01.08.2008 17:41:00 | Iva Borecká
Přesně tak si to pamatuju, a úplně stejně jsem to prožívala. Dokonce si dneska kladu identickou otázku. Dobrá práce. "o)
19.07.2008 08:52:00 | Churry
Úžasná, dobu jsem nezažila, ale díky tvým veršům si to dokáži předtavit. díky :)
18.07.2008 22:14:00 | Flamy