O věku
Anotace: Trochu delší raníček..
Sáhnout si do kapsáře pro něhu
vysypat poslední drobky zbytků
v létě se schladit ve sněhu
schovat se do pavoučích svitků
Uschnout jako listí stromů na podzim
vlaštovkám zapnout navigaci zpět k nám
nechat odpočinout rozum co ještě mám
to tobě lásko povídám
Za ty roky nasycená jsem všemi poklady
a za starýmí ploty rostou nové zahrady
Co chutí jsem ochutnala
že nestýskám si
to bych lhala
Přečteno 309x
Tipy 20
Poslední tipující: Pevya, Myrja, a_tao, Vlk v rouše, jedam, jita.1965, labuť, vodnař, Simísek, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)