Mládí ti uteče jen tehdy, když mu to dovolíš a když samu sebe začneš vnímat jako starou. Nikdy to nedopusť...
Blázni, dělej věci, který jsou pro mládí přirozený. Na to, abys byla stará, budeš mít času ještě dost ;-)
19.07.2008 22:22:00 | Liss Durman
žij své sny dokud jsi mladá, protože až zestárneš tak budeš snít svůj život... jinak krásné:))
19.07.2008 19:53:00 | anima alba
Snění na škodu není
život se Ti ještě změní
užij si svého mladí
příjde k Tobě milování...
19.07.2008 13:58:00 | Bíša