na Černým pivě...
Někdy z neznámých důvodů nechci jít spát
dívám se do noci
snažím se ovládnout předtuchy
a zpíjím se do němoty…
když se pak probudím ranním chladem
obohacen ,,o pár stříbrných,,
ohmatám neznámej obličej
a kapsy plné přízraků mám prázdné…
v představě
co na mě čeká v realitě
na půl úst utrousím,
že to na druhém břehu nebylo zas tak špatné…
Přečteno 311x
Tipy 24
Poslední tipující: pejrak, Mirka Hedbávná, Noc17, Cassandra, Verena, SZN, WhiteSkull, Psavec, NikitaNikaT., hanele m., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)