Je mi do beku
Anotace: Proč se musí lidé hádat....
Je mi až do beku,
když slyším hádku,
je mi až do beku ,
když gembler uzavře sázku.
Je mi do beku,
z lidské hlouposti,
proč si lidé nemohou dělat radosti?
Proč život jen utrpení přináší,
proč nás smrt v noci ve snech straší?
Zlo a nenávist je v každém z nás,
tak místo toho všeho radši,
táhněte za jeden provaz!
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)