Máš hvězdy..
Máš hvězdy v očích, víš-li o tom
nemusíš klopit řasy proto
na okamžik jen přivři oči
ať se mi hlava nezatočí
když budeš v noci spát, ty hvězdy
vyklouznou z očí hledat štěstí
najdou-li štístko - honem zpátky
pod víčky kouzlit snění sladký
nenajdou-li, už se nevrátí sem
já, Atos, Portos s Aramisem
najdem je, a to štěstí taky
budeš jak dřív, happy.. a já lucky
Přečteno 401x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Iva Borecká, okapovaroura, LucQa, Lorraine, Princezna.Smutněnka, spare, NikitaNikaT., Simísek, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)