Anotace: ............
Nemám co dodat, líbí se mi Tvůj styl psaní a ještě víc, když jsi napsal o tak krásné zemi,jakou Francie bezesporu je :)
Piš dál a ještě jednou děkuju za úžasné fotečky z Francie! :))
Error
20.07.2008 23:07:00 | gftgffhbnjbhvgmjvfjngf
Nádherné:-)....a hrozně se mi líbí Paříž....škoda,že jsem tam nikdy nebyla..snad někdy....a nebo aspoň ve snu...
19.07.2008 22:30:00 | Jahodová kopretina
Život vždycky umí rozehrát to nejzajímavější divadlo. Ale bude-li to tragédie či komedie si určujeme sami. Pěkné dílko.
19.07.2008 22:23:00 | Princezna.Smutněnka