Anotace: .. snění .. o něm .. tom ''Mém'' bohužel/bohudík jen vysněném příteli do deštivého rána ..
Vzpomínky mé jak motýli
na něžných křídlech letí,
než-li noc v den zas zešílí,
(než napočteš do pěti!),
já vstoupím tiše do Tvých snů
jako Tvůj dávný trubadůr,
strážný andílek všech Tvých dnů,
a písně moje v mol i dur
budou Ti víru dodávat
a tišit ten Tvůj žal,
štěstí já nosívám vždy rád
a vždycky jsem si přál stál,
být tím, kdo nosí naději,
kdo slzy mění v smích...
Víc než Tvůj pláč já raději
mám oheň v očích Tvých!
20.07.2008 01:13:00 | Kozoroh 1