týraní nevinnych dívek
Anotace: inspirováno filmem bestie Karla:(
Ten temný pokoj s černými zdmi
Je tvojí kobkou i komnatou
Ti lidé co tě zde vězní
Nemají slitování a vždy zpátky tě kopnou
Není úniku a cesty zpět
Co bylo, bylo, teď máš jiný svět
Máš svoje království teď a tady
Říkaji:,,Buď ráda že nepojdeš hlady!"
Ale když zamyslíš se nad sebou
Máš to, co ti nikdy nevemou
Je to tvá naděje a víra
To nepohltí ani nejhlubší díra
Vydrží však provazy tvé víry?
Když každý večer dveře se otevřou
A v nich , pokaždé stojí někdo jiný
S ním nekonečná muka ti nastanou
To utrpení které prožíváš
Při každovečerním zohyzďování tvého těla
Jen jednu věc na mysli máš
Jak dýka v ruce by se ti teď tkvěla
Působící bolest se snažíš přebít
Myšlenkami na něco pěkného
Moci už konečně smět odejít
To by bylo ono
Konečně končí tvoje trápení
Tvé tělo a mysl podlehli
Teď už bude jen vábení
nebeskými anděli
Snad budou potrestáni
Ti co ubližovali tobě
Snad nenajdou místa v hrobě
A navždy budou v pekle mučeni
Provazy tvé víry byly dost pevné
A teď slouží jako nálezné
Pro ostatní kteří hledají jako ty
hledají vysvobození a konec cesty...
Komentáře (2)
Komentujících (2)