Anotace: Krapet jiné vyprávění, ale opět se tu nedozvíte nic nového.
Tak takhle je vážně úžasná :) čte se sama, je to skvělá milá dlouhá věta..
25.07.2008 15:49:00 | Inies
Teda Jehlásku! Fakt skvělý! Dokonce to má i myšlenku... Ty překvapuješ!!! :o))
21.07.2008 13:33:00 | Hannazka
Asi tomu rozumím,
že skrýváme v sobě mnohé, třeba i netušené, možnosti..
Každý je sám sobě vším, o čem může snít nebo aspoň může být...
My si žijeme svůj život...
A líbí se my to tvoje "ne každý to pochopí" :-)
20.07.2008 19:59:00 | sioned
Přečetla jsem to jedním dechem, velmi zajímavé, poutavé a k zamyšlení. Líbí se mi to.
19.07.2008 22:04:00 | NikitaNikaT.