Drama
Anotace: ................
Drama v Mexiku,
řešení schází,
podívat se musíme,
do starého lexikonu,
zatopená sahara,
hrubá marže,
žádná vojenská šarže,
chudá žena,
sluneční princezna,
platforma podobenství,
plovoucí město,
na něm pluje lidí sto,
žádná zahanbení,
ohňostroj rozkoší,
čertů plné hlavy,
šampaňského zátky,
radost rozlévají,
milovaní,
ožívání,
deštěm jarním,
jemným probuzením.
Přečteno 268x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Meriel, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, Churry, Princezna.Smutněnka, Lady Carmila, NikitaNikaT.
Komentáře (6)
Komentujících (6)