Vibrující idea
Anotace: Pro některé teď přítomné
Enigmatický Fredie,
Kleopatra sedmá
a pařížský přízrak
jsou mí přátelé.
Jak daleko chceš ještě zajít,
když vidíš mé srdce krvácet,
bloudit a umírat.
Rosa ranního světa
to už asi nezachrání.
Možná však, že by jedna čarodějnice věděla.
.................... oslepl jsem
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyle, Stavitel mostu přes Rubikon, Bíša, drahý, cevert, oakbark
Komentáře (2)
Komentujících (2)