V zajetí
Anotace: O přátelství, ale z tý horší stránky....:(
Anděl spoután řetězy lží,
do srdce tíseň mu proudí.
A on sám moc dobře ví,
že duše v něm slepě bloudí.
Mačkán způsobenou bolestí,
doufá, že chytne ho naděje.
Jenže při jeho neštěstí,
nic dobrého se neděje.
Slzy pomalu padají k zemi,
síly mu dochází, nemůže dál.
Ztrácí se teď mezi všemi,
chtěl pomstít toho, kdo štěstí mu vzal.
To vzácné pouto přetrhnul kdosi,
teď už není nic, co bývalo dřív.
Jiný v sobě cizí štěstí si nosí,
a anděl přátelství už není živ.
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Sana.sorrow
Komentáře (1)
Komentujících (1)