Asi budu od vás ukapenovaná, ale ja nemohu říct, že za komunismu bylo všechno tak špané! Mě nic nechybělo, nikomu jsem neubiložovala a nikdo neubližoval mě, ba naopak a nemusela jsem být ani v ponýru! Nepodívala jsem se sice do exotických zemí, ale měla jsem jistotu, že neskončím pod mostem, neumřu hlady, a při nemoci se o mě stát postará z mého sociálního pojištění, těď tu jistotu némám! Konec konců, svině byly, jsou a budou v každé době, nezáleží to ani tak na tom jaký vládne režim, zaleží to hlavně na lidech a v tom je kámen ůrazu!
28.11.2008 12:15:00 | sluníčko sedmitečné
Komunismus je jen prostor k projevu a ukázání pravé tváře lidí se špatnými vlastnostmi. Ostatně tato vláda má taky své rudé...
26.07.2008 16:12:00 | Dessinateur