Velký vůz
Anotace: noc splněných přání ...
Velký vůz nad hlavou mi projel právě
já stála jsem bosa v křehké trávě
kolem noc temná, jen cvrkot cvrčků zněl
a luny svit krásný příběh vyprávěl ...
Ten povoz s tou dlouhou hvězdnou ojí
veze sny těch, co nahlas bojí
se vyslovit svoje přání nevinná
když v srdcích jim láska klíčit začíná
a duše se náhle na oblacích vznáší
tak člověk své touhy do noční drožky snáší
kde jízda se hvězdným prachem zaplatí.
Ten vůz už se znovu k tobě nevrátí,
tak chop se své šance v tiché, temné noci
splnit si sny jen dnes je ve tvé moci,
projet se mléčnou dráhou právě teď.
Velký vůz čeká - tak nasedni a jeď!
Přečteno 362x
Tipy 17
Poslední tipující: Květka Š., Jenda P., Hančí, UCET KE ZRUSENI, Lorraine, WhiteSkull, vodnař, okapovaroura, NikitaNikaT., shakespeares, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)