Surrealismus II.-Další člověk
Třetí den
po stvoření světa
jsem požádal Evu
aby mi zlomila žebro
křik z mých úst
brzdil vzduch
z žebra jsme
stvořili dalšího člověka
obyvatele planety moří
měl uhlově černé vlasy
a jelikož jsme
zprvu mysleli
že černá nosí smůlu
rvali jsme mu vlasy
z hlavy násilím
křik z jeho hrdla
ustrnul v čase
od té doby
slyším hřmění
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Aka Kiss
Komentáře (1)
Komentujících (1)