Odešli
Anotace: ..když zrazují přátelé...
Prázdné ulice,
prázdný dům.
Prázdné srdce,
je ho jenom půl.
Rád bych věděl za co?
Rád bych věděl proč?
Rád bych věděl kam jste šli,
vše jsme měli společný.
Naše přátelství
bylo silný pouto,
teď jste nevděčný,
krvavé je roucho.
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, okapovaroura, Psavec, klaris.mertlice, Bíša, SZN, labuť, cordeli
Komentáře (2)
Komentujících (2)