Bílá růže
Anotace: prolínání minulosti s přítomností
Na tvou tvář vzpomínám,
ve vlasech bílá růže.
...
Uličkou procházím a nevnímám,
žádná naděje, co smrtelník zmůže.
...
Tvůj něžný úsměv a krásné oči,
kůže hebká na dotek.
...
Vidět tvé mrtvé tělo, svět se točí,
a kam se podívám, všude smutek.
...
Tvůj sametový hlas,
medová hudba do uší.
...
Život náhle zhas,
jak moc chybíš mi, nikdo netuší.
...
Ladná chůze,
prostě anděl.
...
V rukách bílá růže,
můj řev v kostele zazněl.
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)