Tvá vůně
Cítit tvou vůni
z kořínků vlasů
a dva měsíce
tě nepotkat
Přes léto
se nevídáme
v prachu
dlažebních kostek
Nenamalované oči
radši schovám
za sluneční brýle
Mravenčí štípnutí
předání kusu sebe
a jantarové šťávy
z které
si dělám
korálky na krk
Pod nebatikovanou sukní
stehna co žijí
vlastní život
/rychleji než já
Po chemickém nárazu
se na ně usmívat
Na toho co mu
občas hladím
hrudník a rty
i na toho co mi
podpírá hlavu
dokud neusnu
Prý se tomu říká
přátelství
Jim za zády
polykám
kouř i hlínu
a dělám prsteny
z trávy
co tak krásně řeže
Ve vlhkých skalách
mi bledne opálení
a odrůstá barva
na vlasech
Jen ty mě
(ne)znáš
/MOŽNÁ
Přečteno 276x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Winnacott, jedam, saddova, Mraveneček, Psavec, okapovaroura, její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)