Anotace: ta moje, ve mně
Mocinka krásnou krajinu máš ... ať na ni svítí pořád Sluníčko a sem tam přiletí na návštěvu i Slunéčko (to s tečkama).o)))
Roboti na to BZK ... takže prej můžou i Fčelky Máji :o)))
28.07.2008 09:12:00 | Beepat
Krásná.
22.07.2008 20:11:00 | JaniHani
Mám ráda tenhle "typ" poezie, je to velmi nálodové, snové a příroda byla vždycky inspirativní pro básníky ...
22.07.2008 11:49:00 | Rybí_kost
týjo, Malenka, pohádka o Malence, nebo tak nějak, že? Nemůžu si ale vůbec vzpomenout, o čem je!
báseň mimochodem moc pěkná ;)
20.07.2008 23:10:00 | Paralelní možnosti