super, jen se měj hezky, taky myslím, že není důležité jak daleko a kde, ale hlavně s kým a jak..
07.08.2008 00:56:00 | ni.va
To byl krásný nápad , konečně někdo přišel na to že je i v Beskydech nádherně. Sidy
25.07.2008 19:23:00 | carodejka
Mno já bych kidně do Beskyd, posedět, pokecat a popít u krbíčku, třebas si zahrát společenskou hru, když vysvitne, krásná procházka to jistý, pak západ slunka, posedět někde na kopci, s milým se obejmout a řéct, jak je nám krásně aj bez moře a ciziny ... Když už nic jiného, řekni si, že alespoň se vyhneš "cunami", nespálíš se, a nedovezeš si trop. nemoc ... já vím, že to asik stačit nebude, ale tu u nás je krásně.
21.07.2008 08:18:00 | NikitaNikaT.