Bledé krásce
Pod sivou oblačností
našla jsem
věčnost
V minulém století brodím se
slanými slzami
Do sterilního větru vyju naléhavě
snad podmaním si Lunu
Bledá krásko
Tys mým úrodným ostrovem
rozvoníš oleandry
roztančíš hlubinu
rozdmýcháš žhavý vichr
a tisíce dní mě laskavě kolébáš
v náruči nejsladší touhy...
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, igniss, Vlk v rouše, mourovatákočka, NikitaNikaT., WhiteSkull, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)