Hledám
Anotace: ... jak píšu ... hledám...
Pomalu ponoukám
čas,aby zpomalil,
nikdy se nedočkám
zvratu.
Napjatě nekoukám
po hodinách z prachu,
do vřavy zakřičím,
jsi tu?
Hlas, který zazní
mi ztěžka odpoví,
že nezbývá čas
k návratu.
Zase nic nestíhaj
věrní ti andělé,
překvapí,pohladí,
katům.
Smrt co zas unáší
loudí a přepadá,
navždycky hledám
tátu..
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Megalo'R, WhiteSkull, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (3)