Surrealismus IV.-Propila se do mě
Anotace: Všechny pily....všechny špatně dopadly...a já jsem zemřel...třetí byla upírka
První pila
vodu z křišťálového
pramene
zmrzla mi v náručí
pohřbil jsem ji
jako vše pěkné
co se mi s ní spojovalo
druhá pila
a míchala tonika
s rumem
sousedi si
stěžovali
na její opilecké výlevy
neuzdravila se
zešílela a spadla
na dno
třetí pila
vodu z oprýskaného
dřezu
líbali jsme se
jednou za úplňku
mi vypila krev
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: saddova, okapovaroura, WAYWARD, její alter ego
Komentáře (2)
Komentujících (2)