Jen tak v modré oáze..
Jen tak..
Ve svém květinovém ráji..
v oáze úplného ticha..
s šálkem pohádkové kávy..
po ránu probouzím..
....ukryté příběhy..
....vzpomínky na něhu..
....a stíny večerů..
....co opisují konturu..
bělostných dnů..
V závětří domu..
kde stíny stromu..
malují ornamenty Bohů..
pouštím své myšlenky..
do tiché řeky..
Proudících tónů..
tiché melodie..
a zamykám své já..
do něžné rapsodie..
Co v rudé oáze..
Srdečního ticha..
Uvnitř..
Žije..
Přečteno 336x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Veselý Drak, bělásek, Holis, s.e.n, Makoušek, vodnař, Jiparo, Churry, Dota Slunská, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)