Anotace: ... hádanka ve formě tatoo haiku / pro Karoulce ... :o)
Sbírka: pověnované
klidně řekni - ale jelikož je to haiku, měl bys začít a skončit úklonou :o)
a pozdravuj bratrance :o)
25.07.2008 12:50:00 | hanele m.
parádní. Tohle řeknu bratranci, teda esli můžu. Je pomalu od hlavy až k patě. Ale žádnej kýč :-).
25.07.2008 12:34:00 | cevert
všechny nápovědy sou tu, tak stačí uhodnout :o)
roboti to zkusili, píšou LEO ale pletou se, lev to není :o)
22.07.2008 13:20:00 | hanele m.
Přiznám, že asik nechápu pravou podstatu, ale dávám ST! pač jsem si to přebrala asik jen po svém. ... :o)
21.07.2008 21:32:00 | NikitaNikaT.