Jen tak snít
Venku prší….
Je uplakané ráno…
Kapky bubnují na okno
a mě se nechce z postele…
Ještě chvilku,
vždyť při dešti se tak krásně spí….
A ještě lépe sní…
A já ráda sním….
O lásce, o životě…
I o Tobě….
A proto ještě nevstanu…
Jdu snít…..krásně snít…
Nechci se probudit….
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, okapovaroura, Psavec, igniss, Čarokrásná dívka od vedle, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)