Potěšenie moje se jmenuje Tonda, malý černostříbřitý knírač, nezbeda a chová se přesně podle tvého nádherně napsaného manuálu. Haf a pusu na Slovensko :-)
27.07.2008 21:55:00 | jita.1965
Luboško, nádherná básenka, zdá se, že Tvůj psík je na heslo, jenom jsi ještě na něj nepřišel :o) Každopádně to musí být roztomilý tvoreček. :o)
22.07.2008 20:22:00 | NikitaNikaT.
...jediný tvor doma, který mi neoponuje...jeho haf, mi zní souhlasem...:-)
22.07.2008 13:33:00 | Lota