Surrealismus V.-Hra s cenzurou
Anotace: Myslím, že až pravá láska osudu vše může odhalit....
Hrajeme hru
na slepou bábu
platí pravidlo
nekoukej a nesahej
do nízkých partií
má přístup
jenom jeden
osudová láska
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
Komentáře (1)
Komentujících (1)