ILUZE
Anotace: ...bylo mi fajn,ale někdo řekl "Ber to jako iluzi.."
paprsky slunce
snaží se najít cestu k zemi
v říši divů
barevní motýlci
kteří přece nekoušou...
vznášet se v iluzích
ze kterých jde strach
tak dokonalé
až zamrazí
protože srdce ví
že stejně příjde konec
který nejvíc zabolí...
vysoké stromy
nad vodní hladinou
chtěla jsem snést úplněk z nebe
a položit k nohám
to protože ty žiješ svůj sen
a nikdo tě z něj neprobudí
když nebudeš chtít...
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: urcite.me.neznas, jedam, SZN
Komentáře (0)