Je lepší je vidět nebo nevidět?
Anotace: Možná je lepší je spíš vidět a trápit se než nevidět a ztratit napořád.
Jak nemyslet na to,
co hlavou stále mi víří?
Co sílu mi bere
a přesně na srdce míří?
Moje lásky, přání, touhy...
jen samoty pocit pouhý.
Nezměním řeky proud,
nezmůžu nic.
Jen tiše sevřít pěsti.
Jít dál a věřit si víc.
22/07/2008
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Naeli
Komentáře (1)
Komentujících (1)