Trápení noci
Krůpěje potu chladící čelo.
Hlasy ze tmy,stínů hra na zdi.
Vrzání okenic,roztřáslé tělo.
Hvizd větru,budí tvou představivost.
Schoulíš se do klubka,jak malé dítě.
Spod deky koukáš do temné dáli.
A noční můry už stahují sítě.
Přece to znáš…….i tobě se zdáli.
Snažíš se vzpomenout na krásné časy.
Marně pátráš,křižuješ svou pamětí.
Strnulá postava s černými vlasy.
Už není cesta zpátky,už si tě našla,jsi její obětí.
Ty nejhorší představy,odporné věci.
Chaos,nářek,stíny.
Ty a tvůj strach jste spolu v kleci.
Jen ty a tvůj strach.
Tak už se probuď,šeptáš si tiše.
Víčka máš až příliš těžká.
Nevzdávej,už jsi téměř vzhůru….
Sedíš na posteli s motýlky v břiše.
Komentáře (0)