Anotace: Jen z té nejduhovější...
NO, tak vzhledem k tomu, že jsem shodou okolností taky rusovláska...dávám ST.....asi si budu přát k narozkám duhový paraple...fakt že jo ;)
Prímová..
10.08.2008 22:34:00 | Egretta
Jak já má ráda tyhle kraťoulinký..říkám jim buď raníček nebo večerníček...jaktože nespíš, když je ti tak málo let???
24.07.2008 23:24:00 | Hančí
tak z povltaví:D haiku je pro tonoucí, co se stébla chytají.schválně jich taky pár napíšu, až se budu topit.)
22.07.2008 16:54:00 | neurobeat