nakonec jen smrti
Anotace: ale trochu klidu bych bral
už aby v klidu
s věčnými úklidy
v sobě na chvíli
usedl prach
na své místo
aby to gesto
stálého boje za pořádek
nebylo jen
během do tmy
kde mi
hledači věčného míru
bojíme se nakonec
jen smrti
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT., janewe
Komentáře (2)
Komentujících (2)