rohlíkové intermezzo
Anotace: s nalepenymi rasami
Radeji rohlík
řekla jsem plaše
skopila hlavu
zamrkala
nalepenými řasami
a pak se křehce
vrátila zpet na obálku
na bedrech pelikána
hodovaly
labute
nehnute
stála jsem
- a pak –
mi došlo
že te mám ráda.
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Favi, fialová, Mraveneček, cordeli, radexk
Komentáře (2)
Komentujících (2)