Psycho
Anotace: Můj hold notoricky známému filmu a ještě známější sprchové scéně...
Dům z ďáblovy vůle
schizofrenní hájemství
v nejtemnějších kobkách
skrývá strašné tajemství
---------
Motor auta, cinkot zvonku...
...jak bláhové sem zavítat!
"No tak synku, pospěš honem,
nové hosty přivítat!"
"Ach bože, už zase!
Už to nechci zažít
Přece není normální
jen tak jít a zabít!"
"Ale ano, ty musíš,
trvá to jen chvilinku.
No tak pospěš, na co čekáš?
Potěš svoji maminku!"
"Je to přece hrozně lehké:
převlek, nůž a sprcha...
tvá matka si přeje
ať chcípne už ta mrcha!"
"Já vím, já vím, už musím jít
vše splním, to slibuju
vždyť přece víš, má matko drahá,
že nadevše tě miluju!"
Přečteno 347x
Tipy 27
Poslední tipující: Sleepwalker, Pokusný králík s melounovou náplní, Myrja, Ammazonic, drsnosrstej kokršpaněl, jupiter, Puck, takova, Marfuša, Štěpina G, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)