cvrčci vyklidili chlív
usídlili se v mé hlavě
jenže paní Wolfová
... je nevnímá ...
protože je hluchoněmá
Na nádraží
žádná lokomotiva nekouří
a já už dávno také ne,
jenom zametám stopy
do popelnic z vyřazených cisteren
propojených na odstavné koleji
Kde tlupa přičmoudlých adolescentů
si šéfuje pohlavní život
v zválených adidaskách
tvoří dějiny ...
zatímco zmožený deratizér
sedí na kyblíku u kiosku
pije jedno za druhým
a kašle na zbytečnou práci
Rezignoval, ....
rozmnožily se tu krysy
a na ty nemá nikdo ....
*
23.07.2008 21:11:00 | HarryHH
Ten jeden tón,
ten je klíčový.
Ta jedna nota,
ta Ti napoví.
Ta jedna vteřina,
ukryta v listoví.
Tvá duše, básníku,
ta to všechno ví...
Supertip!
Píšeš čím dál líp!
23.07.2008 00:32:00 | spare
ST! je za vyjádření ... to mi se poslední dobou zvádá o lásce ... ale jen samá negativa ... nevím, asik to nemá smysl a asik spolu nikdy nebudem ... mám ten pocit ... to je potom těžké žití ... , když člověk skutečně miluje. Vím, že miluje každý, ale jen 1x za život je to to opravdové, kdy člověk ví, že ta bolest nikdy nepřende a tak možno, jednou se v tem snu také neprobudím a to už budu vědět, že je def. konec ...
22.07.2008 19:57:00 | NikitaNikaT.
Tos musel mít ale fajn hudební sen ;-) To se to potom musí odpočívat...
22.07.2008 16:31:00 | Chancer