Už se na nic neptám
Anotace: Moje oblíbená báseň, která byla později i zhudebněna.
Už se na nic neptám
ničemu se nedivím
mlčím, o ničem nereptám
nikomu nic nezávidím
Žádný zvuky neslyším
a vůbec nic nevidím
nedýchám, nejím a nepiju
a život můj neřídím
Lhostejný mi jsou priority
přátelé, života smysl
Nemám pocit nervozity
ani veselou mysl
Nebývám už vůbec smutný
zadumaný - bohužel
Není to už pro mě nutný
před nedávnem jsem umřel
Jednou něco končí a jindy zase začíná
Když Černý stín poručí, světlo z loučí zhasíná
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, okapovaroura, Simísek, cordeli
Komentáře (1)
Komentujících (1)